Dvojplameny – fáze z poznání

6. 5. 2024

 

Zboření mýtů a legend o tom, jak má Váš ideální partner, či partnerka vypadat.

Kdy a jak k Vám přichází Váš dvojplamen? Nazvala bych tuto situaci, nečekán, nezván.

Fáze duchovního probuzení, opět bez předchozího ohlášení a jakéhokoliv manuálu nebo návodu.

Ocitáte se v momentě prozření, že i tohle existuje, ale absolutně si nevíte rady, co s tím.

Setkání je nečekané, prozření neuchopitelné. No, a aby to bylo ještě jednodušší, je jeden nebo dokonce oba partneři ve vztahu. Máte pocit, že stále spíte, protože několik měsíců před setkáním, se ve vašich snech objevuje osoba bez tváře. Přichází ve snech v energiích a máte pocit, že se znáte a víte o sobě všechno.

Potom jednoho krásného deštivého dne potkáte člověka, u kterého byste si nepřipustili myšlenku, že tohle je on.

Můžete být naprosto klidní, protože ani vy nesplňujete vizi, jeho vysněného partnera či partnerky.

Stojíte vedle sebe. Tělem jede elektrika a vy nevíte vo co go….

Kontrolní spojení sám se sebou, co se děje. Vnímáte tělem, rozum je v lepším případě v koncích v horším úplně v prd….. Hlavou jede spousta moudrých rad, co udělat, či neudělat a proč.

Na první dobrou útěk. Strach ze situace, setkání, nechápání sám sebe i druhé osoby.

Po špičkách. Začínáte chodit po špičkách a mapovat si terén. Jeden většinou ten probuzený, alespoň lehounce začíná tušit, že se nejedná o normální setkání, protože náboje obou jedinců jsou velmi silné, jiskřivé a nepoznané.

Druhý? Pokud neuteče hned, dá si čas a začíná přemýšlet, jestli mu tohle dobrodružství stojí za to. V začínající fázi je magnetismus natolik silný, že mu nejde odolat. Začnete popírat veškerá nastavení, pravidla, morální zásady. Rozum je úplně na vedlejší koleji a vy nastupujete do rychlíku bez udání směru a cíle. V momentě, kdy najdete odvahu navázat spojení, dá se říci více než hloubkové, přichází vystřízlivění. U vnímavých jedinců stačí pusa nebo obejmutí. Ti odvážlivější zajdou dál. Spojí svoje čakry a tím odstřelí energetický sled dalších událostí.

Zrcadlení. Když máte štěstí, jste schopni spolu mluvit, komunikovat, předávat si informace máte vyhráno. Ti z Vás, kteří mají už dopředu nahnáno a otevřou a odzrcadlí se jim traumata z dětství, vstupují do etapy boje o přežití. Hra na pikipiky na hlavu, jeden honí a druhý utíká.

My si povíme něco o variantě, kdy se potkají dva. Jeden hluchý a slepý, ale už vědomě pracující na sobě v tomto případě muž a druhý vědomě probuzený, lehounce odvážný, ale tušící závažnost a důsledek dané situace.  Žena. Na scéně se pod rouškou tmy a otevírající se opony nastoupí rozum.

Začne svůj dlouho sáhlý dialog a udělá vše proto, aby dostal oba jedince zpět pod kontrolu.

Tady pozóóór snaží se. Opravdu velmi, dělá chudák, co může. Vzápětí přichází do hry vášeň.  A co tohle kur… je? Rozum nechápe, kde se to bere. Odkud to přichází. A moment překvapení, vyletí nečekaná a nespoutaná jiskra. Zážeh, těla se klátí k zemi, jako by je sejmula vichřice. Rozum je v koncích. Na dřevěných parketách jeviště se v nekontrolovatelné vášni svíjejí dva hadi. Probuzená energie kundalíny. Nejde nejenom popřít, ale i zastavit. Obě těla pohlcená vášní, netuší, co spouštějí za proces.

Tady končí veškerá sranda, iluze o romantickém vztahu a pohádce s dobrým koncem.

Fáze makáme, fáráme, hledáme. Nastupujeme do rychlíku hledání, popírání sebe sama, jeden druhého.

Obviňování, napadání, kdo komu, co. Vytunění vlastních osob v ještě lepší, pokud možno čistější verzi bez traumat, starých zranění, léčení nejen našich současných, ale i minulých životů.

Při vzájemné výměně a společném zpracování prožitků je cesta rychlejší, méně bolestivá. Pokud ji procházíte s vděčností, že i když netušíte, zda zůstanete spolu, po všech těch sračkách, které řešíte, stane se Váš život krásným.

Vděčnost a radost, radost a vděčnost, bolest, zklamání. I bolest, když ji spolu sdílíte, zdá se být poloviční.

Najednou pochopíte, že i každá malá chvilka je v tomto vztahu obrovským darem.

Vidíte jeho i svoje světlé a stinné stránky. Věřte nebo ne je naprosto jednoduché, udělat z druhého člověka debila, Ukázat mu jeho chyby a nedostatky. Shodit ho z pozice svého ega a začít hrát hru, kdo je víc zraněný.

Tohle všechno už není nutné. Je posilující i ze slabostí udělat přednost. Učit se jeden od druhého, jak být lepší, silnější a ukazovat si cestu navzájem. Ze slabých a „špatných vlastností“ lidského zraněného ega udělat , vypilovat a obrousit zářící diamant.

V tomto vztahu se nemusíte bát svléknout svoje tělo, protože být ve své nahotě a otevřít si srdce a duši je daleko větší dar. Otevřít si ta nejbolestivější a nejchoulostivější zranění. Podržet se za ruku, v té nejhlubší temnotě. Utřít si slzy radosti, štěstí, ale i smutku a nekrutější bolesti, která vylézá na povrch.

A vo tom to je. Vztahy nejsou procházka růžovým sadem. Nikdo z nás nedostal návod, jak je přežít a vzájemně se nezabít. Studujeme a učíme se jeden od druhého, třetího i čtvrtého.

Je na každém z nás kolik vztahů a učitelů chceme v životě potkat.

Věřte tomu, že pokud potkáte svůj dvojplamen, podali jste si právě přihlášku na vysokoškolské studium. Někdy i celoživotně. Skripta píšete za pochodu. Známky do indexu sbíráte s odřenýma ušima. V případě, že se Vám studium podaří dokončit, získáváte parťáka na celý život.

Je úplně jedno v jaké vztahové esenci. Kamarádství, přátelství, vztah manželský.

Je to esence bezpodmínečné lásky a pokud přejete štěstí tomu druhému, přetéká i vaše srdeční čakra vášní s vědomím toho, že tohle všechno stálo za to žít.

Tohle spojení dvou duší, Vás naučí milovat nejenom jeho, se všemi plusy i mínusy, ale především Vás samotné s hlubokým ponorem do vlastních stínů a bolestí.

Tak řekněte sami. Je možné nemilovat člověka, který nás spojí s pravým Já, bez masek a přetvářky.

Z nedostatků udělá přednosti a ze zoufalých situací legrační show.

Potom se vezmete za ruce a při vzájemném pohledu do očí, víte, že jste doma.