Princezna Mucholapka

5. 5. 2024

 

Oblíbila jsem si systém vnitřních částí pro jeho rozmanitost.

Občas dochází i k tomu, že se tyto části schovávají, za něco dalšího.

„Většího“, aby odpoutaly pozornost od akutního problému.

V systému do vypadá asi tak, že hoří stodola a před ní si stojí hasič, předstírající, že má daný problém pod kontrolou.

A stejně tak při této krásné části – princezna Mucholapka

 

Přichází krásná žena, servaná bolestí a starostmi. A jak už to, tak bývá, princezna chce být zachráněna.

No…. Tak v energiích jejího vnitřního světa frčí, čekám, až mě zachráníš, postaráš se o mě, dosytíš, fyzicky, psychicky a finančně. „Nahradíš mi  moje rodiče“.

A systém, to je energie ženy, vyvěsí bílé prapory, s velkým nápisem „Welcome.“

Tady se aktivuje její energetické pole, tj. mino jiné vnitřní části, které čekají na své objevení.

Tedy k uchopení, zviditelnění a ke zpracování.

 

 Vnitřní část:
– Tatínkova holčička (hodná, poslušná, vzorná, stále čekající na úkoly, které od muže dostane).
– Naivní beruška (jsem hezká, jsem slabá, tudíž vysílám signál, čekám, že se o mě muž postará, koupí mi, na co si ukážu).

Po této části se rozsvěcují reflektory, scéna se otevírá…… a přichází princezna Mucholapka

  • Žena, krásná, naivní, že přichází v každém chlapovi muž, (hodný, bohatý, inteligentní, který svým mečem, poseká každý problém.)
  • No a tady jsme na jevišti vnitřních osob v pohádce o vlkovi v rouše beránčím.

Na scénu přijede  vysněný princ (na první pohled naprostý zázrak).

  • Archetyp silného muže, něco mezi Brucem Willisem, Sylvestrem Stallone a samozřejmě princem z Popelky nebo Bajaja s mečem, který bude ženu nejen chránit, ale jako „romantický princ“ si vezme její tělo a energeticky ji sklátí jak viróza. Nastupuje archetyp válečníka, který zabere nejenom energetické území princezny a začne s ní manipulovat a vodit si ji jak loutku, ale podmaní si její území a obere ji nejenom o hrad(dům), který přišel původně zachránit, ale i o peníze a iluze, že chlapi jsou hodní, starostliví a bezelstní.

 

Tady si pánové prosím obraťte polaritu, protože samo sebou, máme i archetypy opačného pohlaví. Muž v tísni (na obzoru žena, Dorotka Máchalová, ve všech nastaveních ideální partnerky), dokud jí nesvěříte klíče od svého BMW, vily s bazénem na dvě tempa a kreditní kartu s Pinem a neomezeným výběrem, do ztroskotání zásob.

Takže princezny, princové, zapněte prosím kontrolky, protože pokud se rozvádíte s narcisem a své nastavení si neošéfujete, většinou na první dobrou potkáte nemlich to samé, jen ve vylepšené a většinou tvrdší verzi. Je to z toho důvodu, že pokud Vám náraz o sklo nestačil, potřebujete k pochopení betonovou zeď, abyste našly svoji sebeúctu, sebehodnotu a sílu.

Z venku Vás nikdo nezachrání.

A pokud se to někoho dotkne, nikdo není zlý, jen nám do života přicházejí učitelé, abychom mohli plnit své úkoly duše, které jsme si před narozením sami vybrali.